HomeWat is een No Deposit Bonus?Geen categorieWat is een No Deposit Bonus?

Wat is een No Deposit Bonus?

Er is een grote strijd gaande tussen de bookmakers. En dat is hard nodig ook. Want als sport- en gokliefhebber heb je veel verschillende wedkantoren om uit te kiezen.  Een paar mooie bonussen kunnen je zomaar over de streep trekken. Eén van die aantrekkelijke acties is de zogenaamde No Deposit Bonus. Je kunt een bookmaker dan geheel vrijblijvend uitproberen zónder dat je geld in je account stort. Weet je de weddenschap te winnen? Als je aan alle bonusvoorwaarden voldoet, is het gewonnen geld gewoon van jou.

Een gratis weddenschap zonder storting

No Deposit Bonus betekent letterlijk vertaald ‘geen storting-bonus’. Dat is ook meteen het belangrijkste element van deze actie. Je hoeft namelijk geen geld te storten om de allereerste weddenschap te kunnen plaatsen. Met de No Deposit Bonus geven bookmakers een gratis weddenschap weg aan iedere speler die zich registreert. Je hoeft alleen maar een paar gegevens in te vullen en je ontvangt al gratis wedtegoed. Om hoeveel geld het gaat, verschilt per bookmaker. Sommigen houden het bij 5 euro, terwijl andere bookmakers meteen 10 of zelfs 25 euro gratis wedtegoed weggeven. Dit geld zet je vervolgens in op een wedstrijd uit de Nederlandse Eredivisie, de Duitse Bundesliga of misschien wel uit de hoogste divisie van de Braziliaanse voetbalcompetitie. Waar je op wedt, is helemaal aan jou. Je kunt bijvoorbeeld gaan gokken op de einduitslag of het aantal doelpunten dat de thuisploeg in de eerste helft maakt. En ga je voor een pre-match weddenschap of zoek je liever de spanning op van het live wedden?

Doordat je gratis wedtegoed hebt, kun je de bookmaker eerst eens uitproberen voordat je daadwerkelijk geld in je account stort. Zo ontdek je wellicht dat de bookmaker van je eerste keuze helemaal niet bij je past. Je kunt de No Deposit Bonus ook gebruiken om eens een ander type weddenschap uit te testen. Wie weet blijk je opeens geluk te hebben met weddenschappen met een Asian of 3-Way Handicap. Anders dan bij een demo account is het geld dat je wint gewoon voor jou. Al moet je daarvoor wel aan de strenge bonusvoorwaarden voldoen.

Let op de bonusvoorwaarden

Bookmakers delen graag cadeautjes uit. Toch doen ze dat nooit zomaar. Speciale bonusacties zijn vooral een slimme manier om spelers te trekken. Jij krijgt een cadeau in de vorm van een mooie bonus en de bookmaker heeft er een nieuwe speler bij. Nu krijg je misschien al zin om je bij alle bookmakers die met een No Deposit bonus werken in te schrijven. Je plaatst dan overal een weddenschap plaatsen en steekt het gewonnen geld in je zak. Alleen werkt het helaas niet zo. De bookmakers hebben een handigheidje ingebouwd om de serieuze gokkers te onderscheiden van de spelers die alleen maar uit zijn op gratis speelgeld. En dat handigheidje zit hem in de bonusvoorwaarden.

Bonusvoorwaarden horen gewoon bij de No Deposit Bonus of welke andere promotieactie dan ook. Zo ben je bij bijna alle bookmakers verplicht om het bonusbedrag eerst een aantal keer rond te spelen voordat je het kunt laten uitbetalen. Rondspelen (of vrijspelen, zoals het bij sommige bookmakers genoemd wordt) betekent dat je de waarde van het bonusbedrag meerdere keren moet inzetten voordat je het geld uit kunt laten betalen. Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Stel je krijgt een No Deposit Bonus van 10 euro en deze moet je 6 keer rondspelen. Dan moet je in totaal voor (6 x 10) 60 euro aan weddenschappen plaatsen voordat de bonus daadwerkelijk van jou is. Om de No Deposit Bonus te krijgen, hoef je dus geen geld in je account te storten. Maar als je het gewonnen geld vervolgens wilt laten uitbetalen, moet je toch echt eerst over de balk komen.

Het rondspelen van het bonusbedrag is overigens niet de enige eis die aan de No Deposit Bonus gesteld wordt. Daarnaast moet je namelijk ook nog zorgen dat dit binnen een bepaalde periode gebeurt. Afhankelijk van de bookmaker die je kiest, is dit een periode tussen de 30 en 90 dagen. Bovendien tellen alleen de weddenschappen mee die voldoen aan de minimale odds. Het gaat hierbij vaak om odds van rond de 1.70. Wie serieus met voetbalweddenschappen aan de slag wil, kan meestal wel aan de gestelde bonusvoorwaarden voldoen. Als je van plan bent om slechts af en toe een gokje te wagen, is de kans wel groot dat de No Deposit Bonus uiteindelijk aan je neus voorbij gaat.

No Deposit Bonus bij mobiel wedden

Er wordt tegenwoordig veel tijd en geld geïnvesteerd in het ontwikkelen van goedwerkende mobiele platforms. Handig, want zo kun je zelfs een weddenschap plaatsen als je onderweg bent met de trein of ergens op een zakelijke afspraak zit te wachten. Bookmakers proberen de spelers volop te stimuleren of af en toe eens die tablet of smartphone te pakken. En hoe promoot je zo’n mobiele app beter dan met een aparte bonusactie? Sommige bookmakers werken met een No Deposit Bonus die alleen bedoeld is voor spelers die wedden via hun mobiel. Hierbij gaat het vaak om een bonus van slechts een paar euro. Het voordeel is wel dat je dan sneller en makkelijker aan de bonusvoorwaarden kunt voldoen.

Nog meer gratis weddenschappen

Wedbonussen zijn altijd mooi meegenomen. Naast de No Deposit Bonus zijn er ook nog veel meer acties waar je van kunt profiteren. De 100% welkomstbonus is bijvoorbeeld een hele bekende. Het bedrag van je eerste storting wordt dan verdubbeld zodat je meteen genoeg saldo heb voor meerdere weddenschappen. Een andere bekende naam is de reload bonus. Hierbij ontvang je een bonus als je vaker dan één keer een storting doet. De No Deposit Bonus is echter de enige bonus waarvoor niet meteen een storting vereist is. Dus zoek een goede bookmaker uit, maak een account aan en kijk wat de No Deposit Bonus je brengt. Met een goede start zit je direct vol vertrouwen over je toekomstige weddenschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment