HomeFeyenoord favoriet bij bookmakers tegen VitesseGeen categorieFeyenoord favoriet bij bookmakers tegen Vitesse

Feyenoord favoriet bij bookmakers tegen Vitesse

Aanstaande zaterdag ontvangt Feyenoord voor de tweede keer dit seizoen Vitesse in De Kuip. De enige twee Nederlandse clubs die dit seizoen Europees actief zijn delen op het moment de zesde plek op de ranglijst. Ondanks het gelijke aantal punten en het feit dat de wedstrijd in het begin van het seizoen om de Johan Cruijff Schaal nipt door de Rotterdammers werd gewonnen na penalty’s, geven de bookies Vitesse deze keer een stuk minder kans. Een stunt van Vitesse levert dan ook hoge odds op.

Van Bronckhorst: ‘Deze vorm en concentratie vasthouden’

Na een moeizame seizoenstart lijkt de landskampioen de weg omhoog weer gevonden te hebben. Na het verlies tegen Ajax volgden drie teleurstellende gelijke spelen, maar afgelopen week in Groningen werd er weer overtuigend gewonnen. De ploeg speelde degelijk en geconcentreerd, wat resulteerde in een mooie 0-2 overwinning in het hoge noorden. Volgens van Bronckhorst een goed begin: ‘Nu is het zaak dit door te zetten. We moeten deze vorm en concentratie vasthouden.’

Berghuis: ‘We geloven dat we nog steeds meedoen om de bovenste plekken’

De bij vlagen geniaal frivool spelende Steven Berghuis (met twee assists tegen FC Groningen) gelooft ondanks de straatlengte achterstand op koploper PSV nog in een prolongatie van de titel, zo vertelt hij na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen tegen de NOS: ‘We geloven er nog steeds in dat we mee kunnen doen om de bovenste plekken. Het ligt allemaal dicht bij elkaar. Vorig jaar speelden we mindere wedstrijden en toen viel de score wel steeds de goede kant op, nu steeds niet. Dat neemt niet weg dat we kritisch zijn op ons spel, maar het ligt zo dicht bij elkaar. Gelukkig viel het nu de goede kant op voor ons.’

De wit: ‘Vaart maken met Vitesse’

Willen de Rotterdammers inderdaad nog kans maken op de titel en aansluiting houden naar boven toe, dan zal er zaterdag gewonnen moeten worden van Vitesse. Maar ook in Arnhem schuiven ze de ambities niet onder stoelen of banken. Met het aantrekken van Serero, Matavz, Bruns en Linssen deze zomer ‘wil de club aanhaken bij de top drie en het die ploegen moeilijk maken’, aldus algemeen directeur Joost de Wit in gesprek met Omroep Gelderland. ‘Chigirinsky (de rijke Russische eigenaar van Vitesse) wil vaart maken met Vitesse’. De wedstrijd tegen Feyenoord kan dan ook gezien worden als een mooie graadmeter om te zien in hoeverre deze ambities realistisch zijn.

Bookmakers over Feyenoord Rotterdam – Vitesse Arnhem

Zoals gezegd geven de online bookmakers Feyenoord de beste kansen. Dit uit zich in het feit dat een zege voor Feyenoord relatief weinig oplevert voor de mensen die hierop inzetten. Kroon Casino bijvoorbeeld betaalt slechts x 1.51 je inleg uit bij een zege voor de thuisclub. Een inzet op een gelijkspel betaalt x 4.70 uit. Winst voor de Arnhemmer resulteert in een uitbetaling van maar liefst x 6.25 je inleg. De Kuip is dit seizoen echter allesbehalve een onneembare vesting gebleken voor ploegen die Feyenoord onder druk kunnen zetten. Wij schatten daarom de kansen voor Vitesse hoger in dan de odds doen vermoeden, en dit is wellicht een mooie mogelijkheid hier iets aan te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment