HomeTorenhoge odds voor winst Feyenoord tegen NapoliGeen categorieTorenhoge odds voor winst Feyenoord tegen Napoli

Torenhoge odds voor winst Feyenoord tegen Napoli

In de laatste wedstrijd van de groepsfase van de Champions League neemt Feyenoord het aanstaande woensdag thuis op tegen Napoli. Voor de tot nog toe kansloze Rotterdammers is de wedstrijd niet meer dan een formaliteit. Napoli speelt nog voor overwintering op het hoogste podium. Niet verwonderlijk dus dat de bookmakers zwaar inzetten op winst voor Napoli. Dit levert torenhoge odds op bij winst voor Feyenoord. Een goede dag voor Feyenoord kan daarom een lekker zakcentje opleveren, zeker wanneer Manchester City (dat al zeker is van de eerste plaats) zijn sportieve plicht verzuimd tegen Shaktar. De Napolitanen zouden in dat geval namelijk ook voor spek en bonen spelen.

Berghuis: “Tegen Napoli willen we van die nul afkomen”

Nadat het seizoen voor Feyenoord goed van start ging, met het winnen van de Johan Cruijff schaal en vier overwinningen in de competitie op rij, kwam de klad erin na de opening van het miljoenenbal. Na een oorwassing thuis tegen Manchester City volgde een periode van tegenvallende resultaten. Het ligt daarom voor de hand de Champions League meer als last dan als lust te beschouwen dit seizoen, maar Steven Berghuis wil hier niets van weten: “In de Champions League spelen is het mooiste wat er is. Tegen Napoli willen we van die ‘nul’ afkomen. Er staat nog wel wat eer en trots op het spel. Zeker in De Kuip heb ik het gevoel dat we iets kunnen doen. Napoli speelt nog ergens om, dat maakt het extra leuk.”

Weg omhoog weer gevonden

Als we de thuiswedstrijd tegen Manchester City als kantelpunt kunnen zien in negatieve zin, kan de wedstrijd in Manchester wellicht gezien worden als het begin van een wederopstanding. De Rotterdammers hielden de thuisploeg daar 87 minuten knap op 0-0, waarna nipt verloren werd van de miljoenenploeg van Pep Guardiola. Daarna volgde een sterke uitzege bij FC Groningen en afgelopen weekend werd de aanval van Vitesse op een plaats in de subtop goed afgeweerd door een enkele goal van Nicolai Jørgensen. De spits lijkt na zijn rentree de vorm inmiddels weer gevonden te hebben en zal het de keeper van Napoli ongetwijfeld nog lastig gaan maken. Tegenvaller voor Feyenoord is wel dat aanvoerder Karim El Ahmadi zich verstapte tegen Vitesse, waardoor hij er niet bij zal zijn tegen Napoli.

Slechte generale Napoli

De koploper in de Serie A verloor afgelopen vrijdag te topper tegen Juventus. Uitgerekend Higuain, die vorig jaar voor 90 miljoen van Napels naar Turijn verhuisde, bepaalde de eindstand op 0-1. Juventus is Napoli nu tot op één punt genaderd, waardoor de spanning in de top van de Serie A weer helemaal terug is. Wanneer Internazionale zondag wint van Chievo, is Napoli de koppositie kwijt. De mannen uit Napels zullen hoe dan ook met gemengde gevoelens afreizen naar Rotterdam, waar ze nog overwintering in de Champions League kunnen afdwingen. Ze zijn dan namelijk afhankelijk van Shaktar, dat aan één punt genoeg heeft om Napoli uit het miljoenenbal te knikkeren. Wellicht kan een vroege treffer in Donetsk de moraal van i Partenopei breken, waardoor er kansen voor Feyenoord ontstaan

Quoteringen voor Feyenoord tegen Napoli

De bookmakers geven Feyenoord niet veel kans aanstaande woensdag. Dit uit zich in torenhoge odds voor een ‘1-tje’ in het 1X2 wedsysteem. Ook een gelijkspel kan aardig wat opleveren. Bookmaker Kroon Casino geeft een hoge quotering en 12.00 keer je inleg terug wanneer je inzet op een zege voor Feyenoord en de Rotterdammers zegevierend van het veld stappen. Zet je in op een gelijkspel? Dat kun je doen tegen odds van x 5.85. Winst voor Napoli levert slechts 1.26 keer je inleg op bij Betfirst. Dit biedt interessante kansen. Met een Berghuis die nog één keer wil schitteren op het hoogste podium, een Jørgensen die op schot is, en een tegenstander die afhankelijk is van wat er zich 3000 km verder afspeelt, zou een verrassing wel eens in de lucht kunnen hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment