HomePak een welkomstbonus bij voetbalweddenGeen categoriePak een welkomstbonus bij voetbalwedden

Pak een welkomstbonus bij voetbalwedden

Bookmakers schieten bijna als paddenstoelen uit de grond. Er zijn natuurlijk veel bekende namen, zoals Unibet, Betfirst en Betsson. Met enige regelmaat komen daar ook weer nieuwe bookmakers bij. Zo werd Betser.com bijvoorbeeld pas in 2016 gelanceerd. Met al die concurrentie is het soms lastig om nieuwe spelers binnen te halen. Een goede welkomstbonus is voor bookmakers dan ook een slimme manier om de aandacht te trekken. Het loont zich zeker om je te verdiepen in deze bonussen voordat je definitief kiest voor één van de vele bookmakers. Want met een mooie welkomstbonus begint het wedden op voetbalwedstrijden meteen goed.

Word verwelkomd met een gratis weddenschap

Elke bookmaker heeft weer andere voordelen. Daarom zou je het liefst een aantal platforms uitproberen voordat je daadwerkelijk geld gaat storten. Een freebet of No Deposit Bonus maakt dit mogelijk. Bookmakers die je verwelkomen met deze bonus geven een gratis weddenschap weg op het moment dat je je registreert. In ruil voor jouw gegevens ontvang je een bedrag van bijvoorbeeld €5,-, €10,- of soms zelfs €25,-. Dit bedrag kun je niet laten uitbetalen. Het is puur bedoeld om de website uit te proberen en om één of meerdere sportweddenschappen aan te gaan. Dit is ook de enige manier om te kijken of een bookmaker bij je past.

Met deze welkomstbonus kun je doen wat je wilt. Wed je graag op een wedstrijd uit de Nederlandse Eredivisie of ga je liever voor een groot toernooi zoals het EK, WK of de Champions League? De keuze is aan jou. Ook bepaal je zelf of je voor een pre-match of een live weddenschap gaat. En als je de weddenschap wint, mag je het gewonnen geld gewoon houden. Zonder zelf geld in te zetten, kun je dus al meteen je eerste winst binnenslepen.

De eerste weddenschap is risicovrij

Gratis wedtegoed is een handige manier om te testen of een bookmaker bij je past. Maar hier bestaat ook een andere variant van: de risicovrije weddenschap. Betfirst is een bookmaker die met deze welkomstbonus werkt. Je mag zelf een wedstrijd uitkiezen, je zet maximaal €100,- in en dan is het afwachten. Win je? Dan heb alvast goed gescoord bij je eerste weddenschap. Als je verliest, is er ook niets aan de hand. Je krijgt je inzet namelijk gewoon terug zodat je het geld weer kunt gebruiken voor een nieuwe weddenschap.

Betfirst gebruikt de risicovrije weddenschap als welkomstbonus. Bij andere bookmakers zie je deze bonus vaak terug wanneer ze hun app of mobiele website willen promoten. Het is dus absoluut de moeite waard om te controleren of jouw bookmaker hier iets mee doet.

De bekendste: een 100% stortingsbonus

Bij een rondje langs de bookmakers kom je één soort welkomstbonus wel heel vaak tegen. Dat is de 100% stortingsbonus. Bij deze bonus draait het allemaal om het bedrag van je eerste storting. Dit wordt namelijk verdubbeld door de bookmaker. Een storting van €50,- levert je dus meteen €100,- op om mee te gaan gokken. Hier zit uiteraard wel een limiet aan. Hoeveel de welkomstbonus waard is, verschilt per bookmaker. Betser houdt de limiet nog laag met een maximale bonus van €25,-. Bij MyBet kun je met een 100% bonus ter waarde van maximaal €100,- al veel meer aan je eerste storting overhouden.

Behalve deze verschillen in het maximale bonusbedrag zijn er ook meerdere varianten op de 100% stortingsbonus te vinden. Sommige bookmakers werken bijvoorbeeld met een 50% welkomstbonus, waarbij je dus de helft van je eerste storting als bonusbedrag krijgt uitgekeerd. Bij andere bookmakers kun je juist weer profiteren van een 200% stortingsbonus. Een bedrag van €50,- is dan meteen €150,- waard.

Het is misschien verleidelijk om meteen voor een bookmaker te gaan met een hoog maximaal bonusbedrag of een 200% in plaats van een 100% stortingsbonus. Hoe meer hoe beter, zou je zeggen. Maar zo werkt het helaas niet. Elke bookmaker stelt namelijk strenge eisen aan de welkomstbonus. En als je voor een hoger bonusbedrag gaat, wordt het alleen maar lastiger om aan de eisen te voldoen. Het is vaak een goed idee om voor een wat lagere welkomstbonus te gaan zodat je zeker weet dat het bedrag daadwerkelijk van jou is.

Het vrijspelen van de welkomstbonus

Welkomstbonussen worden meestal groots op de website van een bookmaker aangekondigd. Toch moet je je hier niet meteen door laten verleiden. Het is altijd verstandig om op zoek te gaan naar de bonusvoorwaarden en je af te vragen of je echt aan die eisen kunt voldoen.

Een belangrijke voorwaarde is dat je de bonus eerst vrij moet spelen. Vooral bij de populairste welkomstbonus, de 100% stortingsbonus, is dit een harde eis. Om de bonus vrij te spelen, moet je het bonusbedrag eerst een aantal keer inzetten op sportweddenschappen. Stel je gaat voor een bonus van €50,- en de eis is dat je dit bedrag 8 keer rond moet spelen. Dan moet je dus al voor (8 x 50) €400,- gaan gokken voordat de bonus van jou is. Met een lager bedrag is de kans dus een stuk groter dat het lukt om de bonus vrij te spelen.

Er zijn twee elementen waar je bij het vrijspelen op moet letten. Weddenschappen met lage odds tellen bijvoorbeeld niet mee. De bookmaker bepaalt de minimale odds en daar moet je je aan houden. Daarnaast heb je maar een bepaalde periode de tijd om die €400,- in te zetten. Dat kunnen 90 dagen zijn, maar ook 30 dagen. Het doorlezen van de bonusvoorwaarden is dus echt essentieel om te weten waar je aan begint.

Op zoek naar de welkomstbonus die bij je past

Het klinkt nu misschien alsof de strenge eisen het bijna onmogelijk maken om van die welkomstbonus te profiteren. Maar de kunst is eigenlijk om een welkomstbonus te vinden die bij het type speler past dat jij bent. Plaats je maar af en toe een weddenschap? Ga dan voor een lager bonusbedrag en zoek een bookmaker uit waarbij je genoeg dagen de tijd hebt. Speel je juist vaak en voor hoge bedragen? Dan kun je voor een hoge bonus gaan. Het is dan waarschijnlijk geen probleem om aan de strenge voorwaarden te voldoen.

Dus bekijk je eigen situatie, vergelijk de bonussen bij de verschillende bookmakers en lees de voorwaarden aandachtig door. Als je alles zorgvuldig afweegt, voorkom je dat je die mooie welkomstbonus aan je voorbij ziet gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment