HomeWedden op het WK: Team BetsGeen categorieWedden op het WK: Team Bets

Wedden op het WK: Team Bets

Wedden op WK 2018

In de eerste paar dagen van het WK zijn er al een aantal verrassende uitslagen geweest. Brazilië wist met eindstand van 1-1 niet langs de Zwitsers te komen, en grootmacht Duitsland verloor zelfs van Mexico. En Argentinië? Na het missen van een penalty was het niet meer te ontkennen dat Messi totaal niet in de wedstrijd zat. Een 1-1 tegen debutant IJsland was het eindresultaat. Al die onverwachte uitslagen zijn natuurlijk ideaal voor de gokwereld. Wie had gegokt op een gelijkspel bij Argentinië – IJsland, zag zijn inzet al snel vervijfvoudigen. Reden genoeg dus om nóg meer weddenschappen aan te gaan tijdens het WK. Om die weddenschappen te winnen, moet je in de eerste plaats kijken waar je kracht ligt. Ben je bijvoorbeeld groot fan van het Spaanse voetbal? Ga dan eens voor een Team Bet. Hierbij ligt je focus puur op je favoriete elftal.

Er is maar één team dat telt

Bookmakers bieden rondom het WK verschillende weddenschappen aan. Je kunt je richten op een bepaalde wedstrijd, op de winnaar van het toernooi of op de speler die tijdens het WK het meest gaat scoren. Daarnaast zijn er ook nog andere soorten weddenschappen: Team Bets.

Bij Team Bets draait het maar om één ding. En dat zijn de prestaties van het elftal waar jij in gespecialiseerd bent. Fans van de Rode Duivels zijn misschien niet zo geïnteresseerd in wat Engeland, Tunesië en Panama doen. Hoewel ze allemaal in dezelfde poule zitten, maakt het weinig uit of Engeland doorgaat naar de laatste 16 of dat het verrassend genoeg toch Tunesië of Panama wordt. Als België na die groepswedstrijden maar eerste of tweede staat. Speciaal voor dit soort voetbalfans zijn de Team Bets in het leven geroepen. Bijna alle grote bookmakers hebben wel een aantal van dit soort weddenschappen in het aanbod opgenomen. Zo kun je onder andere terecht bij Betsson en Kroon Casino. Ook Mr Green heeft een mooie lijst met Team Bets voor je klaarstaan.

Waar kun je dan eigenlijk op gokken?

Team Bets zijn heel gevarieerd. Je kunt bij de bookmakers terecht voor weddenschappen als: 

  • Overleeft het elftal de groepsfase?
  • Hoeveel punten halen ze tijdens die drie wedstrijden van de groepsfase? Of hoe vaak scoren ze?
  • Hoever komt het team in het toernooi? (groepsfase, achtste finale, kwartfinale, halve finale of gaan ze volgens jou toch echt door naar de finale?)
  • Wie wordt de topscorer van het team?
  • Welke voetballer is verantwoordelijk voor de meeste assist?
  • Wie gaat de meeste kaarten krijgen?

Alle deelnemers aan het WK zijn opgenomen in de lijsten met weddenschappen. De meeste focus ligt hierbij op de grotere voetballanden. Je hebt dus veel meer opties wanneer je een Team Bet aan wilt gaan voor België of Brazilië dan wanneer je fan bent van Zuid-Korea of Senegal. Toch zijn er voor deze kleinere voetballanden ook een aantal interessante weddenschappen te vinden. De grote vraag is dan niet of Senegal de finale gaat halen, maar of ze meer of minder dan 3.5 punten gaan halen in de groepsfase. Misschien win jij hier wel een mooi geldbedrag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment