HomeRicht je met voetbalwedden eens op één enkele voetballerGeen categorieRicht je met voetbalwedden eens op één enkele voetballer

Richt je met voetbalwedden eens op één enkele voetballer

Voetbalwedden op de ster-speler

Voetbal is in de eerste plaats een teamsport. Maar zonder goede prestaties van de individuele spelers, gaat het niet lukken om te winnen. Houd je van voetbalwedden en gok je graag op voetbalwedstrijden? Dan is het zeker interessant om je ook eens op één enkele speler te richten. De bookmakers bieden in ieder geval mogelijkheden genoeg. 

De doelpuntenmakers

Iedere voetbalfan zit vol spanning te wachten tot er eindelijk gescoord wordt. En als het moment daar is…. wie is dan de doelpuntenmaker? Bij de bookmakers vormt deze vraag een populaire weddenschap.

Vooral bij grote toernooien en belangrijke wedstrijden kom je deze weddenschap in verschillende varianten tegen. Zo kun je je geld met voetbalwedden onder andere inzetten op:

  • Wie scoort het eerste of juist het laatste doelpunt?
  • Welke speler maakt tijdens de wedstrijd minimaal twee goals?
  • Welke speler weet zowel in de eerste als in de tweede helft te scoren?
  • Wie maakt er een doelpunt vanuit een vrije trap?

Welke weddenschappen er precies aangeboden worden, verschilt per bookmaker. Kroon Casino en Betfirst zijn twee van de bookmakers waarbij je doorgaans veel keuze hebt bij wedden op voetbal.

Man of the Match

Scoren is belangrijk, maar het is niet het enige dat telt. Een verdediger of middenvelder kan tijdens een wedstrijd minstens zoveel indruk maken als de scorende spits. De speler die het hardst heeft gestreden, de belangrijkste assists heeft gemaakt of de gevaarlijkste ballen van de tegenstander heeft onderschept, wordt uitgeroepen tot Man of the Match.

Ook de bookmakers buigen zich graag over de vraag wie de man van de wedstrijd wordt. Dit zijn namelijk interessante voetbalweddenschappen die aangeboden kunnen worden aan spelers bij de diverse wedkantoren. In de lijst worden zowel de spelers opgenomen die in de basis staan als de voetballers die op de bank beginnen. Logischerwijs liggen de quoteringen bij die tweede groep een stuk hoger dan bij de sterspeler die meteen vanaf de eerste minuut op het veld staat. In vergelijking met andere soorten weddenschappen kun je met de Man of the Match behoorlijk veel winst maken. Er staan 22 voetballers op het veld, en daar komen waarschijnlijk ook nog een paar wisselspelers bij. Dat betekent dat er heel wat voetballers zijn die de titel kunnen bemachtigen. Daar komt ook nog eens bij dat spelers van beide teams Man of the Match kunnen worden. In het voetbal is het meestal wel zo dat iemand van de winnende ploeg wordt bestempeld als man van de wedstrijd.

De voetballers die een kaart krijgen

Soms gaat het er op het voetbalveld hard aan toe. Zeker wanneer de frustraties toenemen, zie je dat het spel harder wordt. En daar horen vaak ook overtredingen bij. Sommige voetballers begaan vaker overtredingen dan anderen. Als er een speler op het veld staat die graag het randje opzoekt, dan is het een goed idee om te gaan wedden op de gele of rode kaarten. Je kunt voor het begin van een wedstrijd al aangeven wie een kaart gaat krijgen. Vooral met rode kaarten valt er veel winst te behalen. Extreem hoge quoteringen van x 30.00 of hoger zijn heel normaal bij dit soort weddenschappen. De vraag is wel of je dat grote risico durft te nemen of dat je toch beter je geld in kunt zetten op een gele kaart, die misschien wel waarschijnlijker wordt geacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment