HomeDe 4 leukste outrights om op in te zetten met voetbalweddenGeen categorieDe 4 leukste outrights om op in te zetten met voetbalwedden

De 4 leukste outrights om op in te zetten met voetbalwedden

Wedden op voetbal met glazenbol

Outrights zijn weddenschappen op de lange termijn. Je vindt ze bij elke competitie of in de sectie ‘special markets’. Het is vaak best een gok om nu al te wedden op de kampioen van een competitie die nog nauwelijks beginnen is. Maar het heeft ook voordelen, aangezien de quoteringen hoog liggen en nog weinig aandacht krijgen van de bookmakers. Het is wel even wachten voordat je kunt cashen maar de winst is dan ook vaak navenant hoog. In dit artikel worden de 4 leukste outrights van dit moment besproken.

Brazilië alweer favoriet voor Qatar 2022

Het duurt nog vier jaar, maar er kan al ingezet worden op de winnaar van het WK 2022 in het snikhete – en dubieuze – Qatar. Zoals gewoonlijk staat Brazilië bovenaan het favorietenlijstje bij alle bookmakers, gevolgd door Frankrijk, Duitsland en Spanje. In dit stadium van de strijd (die immers nog lang niet begonnen is) zijn er al wel wat verschillen tussen de verschillende bookies te vinden. Als je Interwetten met Kroon Casino vergelijkt, zie je al dat de eerste wat behoudender is dan de laatste. De bookies maken zich er nog niet al te druk om, aangezien de grote aantallen wedders pas vlak voor aanvang het WK zullen inzetten.

Opvallende odds bij de UEFA Nations league

Een stuk dichterbij in de tijd is het toernooi van de UEFA Nations League dat dit seizoen voor het eerst verspeeld zal worden. Het lijkt een goed idee om op Kroatië in te zetten op dit moment. De WK-finalist die in grote vorm verkeert en een ijzersterk team heeft, is gekoppeld aan Spanje en Engeland. De hoogte van de quoteringen is omgekeerd evenredig aan de uitslag van het afgelopen WK. Spanje wordt getipt als grootste kanshebber terwijl Kroatië het laagste wordt ingeschat. Wellicht zijn de resultaten van Rusland 2018 nog niet doorgedrongen op de burelen van de goksites. Spanje is gek genoeg zelfs topfavoriet om de Nations League te winnen.

Altijd verrassend: de FA Cup

Een competitie waar zeer geregeld Dark Horses doordringen tot de finale is de FA Cup van Engeland. Dit maakt het gokken op deze outrights zo interessant! Stel dat je fan bent van Crystal Palace. Dan heb je de finale van 2016 tegen Manchester United op Wembley (2-1 verloren na verlenging) nog in je achterhoofd. Als je nu een gokje zou wagen en inzet op jouw team als winnaar van de FA cup, dan krijg je voor elke ingezette euro 51 euro terug. Tja, het kan verkeren. Maar waarom zouden ze niet nog een goed jaar kunnen hebben? En wat te denken van Wigan Athletic, winnaar in 2013 (1-0 tegen Manchester City), en nu met een quotering van 1:251. Door het knock-outsysteem heeft een outsider meer kans dan in de Premier League en daarom kan gokken op cupvoetbal zo lucratief zijn!

Wint Christiano Ronaldo gewoon de Gouden Bal?

De nummer 4 die hier behandeld wordt is de weddenschap die het eerst zijn ontknoping heeft. Wie wint de Gouden Bal 2018, prijs voor de beste speler van het jaar? Een gokje op Christiano Ronaldo lijkt je niet rijk te maken. Enige andere gegadigde lijkt op dit moment Luka Modric, de beste speler van het WK in Rusland. Zet nu op hem in en maak kans op vijf keer je inzet. Stel dat hij de goede lijn van het WK weet door te zetten en Ronaldo kent opstartproblemen bij zijn nieuwe club Juventus. Stel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment