HomeMaak het jezelf makkelijk met Add2BetGeen categorieMaak het jezelf makkelijk met Add2Bet

Maak het jezelf makkelijk met Add2Bet

Wedden via Add2Bet

Er zijn van die innovaties die het leven van een gokker alleen maar makkelijker maken. Zo is er sinds enkele maanden bijvoorbeeld de Add2Bet-functie. Wie voor zijn sportweddenschappen naar NetBet of Betfirst gaat, heeft deze functie vast al ontdekt. Heeft jouw bookmaker nog geen Add2Bet aan de app of website toegevoegd? Dan is dit een mooi moment om kennis te maken met deze handige functie. 

Ontdek de nieuwe functie Add2Bet

Bookmakers en software providers zijn voortdurend bezig om het online gokken makkelijker en toegankelijker te maken. De Britse software provider SBTech heeft zich dit keer speciaal gericht op de liefhebbers van live sportweddenschappen. Bij het live wedden is snelheid essentieel. Je wilt de bookmaker voor zijn als het op het veld iets gebeurt. Niets is dan zo vervelend als dat je eerst je ene weddenschap af moet sluiten om de volgende te kunnen plaatsen.

Met de Add2Bet-functie kun je alles in een paar korte handelingen regelen. Je kunt de cash-out optie gebruiken om de bestaande live weddenschap af te sluiten en via hetzelfde scherm plaats je meteen weer een nieuwe bet. En het geld dat de cash-out optie je oplevert, wordt direct verrekend met je nieuwe weddenschap. Overigens hoef je niet per se de ene weddenschap in te ruilen voor de andere. Je kunt ook gemakkelijk een bet toevoegen of een openstaande weddenschap bewerken. Zo min mogelijk handelingen, zoveel mogelijk gemak. Dat is waar het bij de Add2Bet-functie om draait. 

De perfecte app-functie voor gokkende millenials

SBTech heeft het ontwikkelen van de Add2Bet-functie behoorlijk serieus aangepakt. Er is een uitgebreide testfase geweest met 200 gokkers in de testgroep en 50 spelers in de controlegroep. Ze kregen allemaal 200 pond aan hun gokaccount toegevoegd wat hun de vrijheid gaf om de Add2Bet-functie uit te proberen. Uit de tests kwam een duidelijk beeld tevoorschijn: gokkers onder de 35 omarmden Add2Bet bijna direct, terwijl de wat oudere doelgroep de functie meerdere keren bestudeerde voordat ze het een kans gaven. Bij de lancering van Add2Bet was SBTech dan ook duidelijk. Met deze functie wordt tegemoet gekomen aan millenials die graag kiezen voor gebruiksgemak en optimale controle. Want doordat je je wedbriefje in zo min mogelijk handelingen aanpast, zit je voortdurend bovenop je weddenschappen. 

Werkt Add2Bet in de praktijk ook echt zo goed?

Iets wat in theorie handig lijkt, hoeft in de praktijk helemaal niet zo goed te werken. Toch begint de Add2Bet-functie langzamerhand steeds meer terrein te winnen. Als je in het vuur van het spel nog snel even iets wilt wijzigen aan je wedbriefje, is het zeker prettig dat dat in een paar korte handelingen kan. Hierdoor kun je je volledig concentreren op de wedstrijden in plaats van dat je veel tijd kwijt bent doordat je bij elke bet weer helemaal opnieuw moet beginnen. De Add2Bet-functie is vooralsnog bij een klein aantal bookmakers beschikbaar. Maar net als bijvoorbeeld de cash-out optie kan het zomaar gebeuren dat Add2Bet in de toekomst standaard bij elk online wedkantoor te vinden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment