HomeDit zijn de kanshebbers voor de nationale titelsGeen categorieDit zijn de kanshebbers voor de nationale titels

Dit zijn de kanshebbers voor de nationale titels

Wedden op nationale competities

Seizoen 2018/2019 is nog maar net begonnen. Maar zelfs zo vroeg in het seizoen is het interessant om te kijken naar de kanshebbers op de (nationale) titels. Aan de winnaar van de Eredivisie wagen de bookmakers zich nog niet. Wil je toch alvast profiteren van goede quoteringen en je geld inzetten op een titelkandidaat? Kijk dan eens bij deze grote voetbalcompetities: 

Wie wint de Franse Ligue 1?

Met Les Bleus als wereldkampioen neemt de interesse in het Franse voetbal alleen maar toe. Bij bookmaker Betway kun je nu al gokken op de winnaar van de hoogste voetbalcompetitie van het land: de Ligue 1. Paris Saint-Germain heeft de eerste positie stevig in handen. Als dit uitkomt, prolongeren de Parijzenaren de titel van vorig seizoen. De grote titelkans voor Paris Saint-Germain heeft zeker te maken met Neymar, die sinds augustus 2017 voor de club speelt. Voor gokkers levert deze weddenschap vooralsnog weinig op. Wat dat betreft kun je beter inzetten op Olympique Lyon of Olympique Marseille. Zij bezetten volgens Betway de tweede en derde plek. 

Wordt het FC Barcelona of Real Madrid?

Van Frankrijk is het maar een kleine stap naar Spanje. En ook hier hebben de odds compilers van Betway zich over gebogen. Niet geheel verrassend worden de nummer 1 en 2 positie van La Liga bezet door FC Barcelona en Real Madrid. De bookmaker heeft hierbij een lichte voorkeur voor de Catalanen. Wie de lijst met kampioenen van de afgelopen jaren bekijkt, ziet eigenlijk alleen maar FC Barcelona en Read Madrid staan. Sinds 1985 is er zelfs maar vijf keer een andere winnaar geweest. De bookmaker zal er dus hoogstwaarschijnlijk niet zover naast zitten.

Wedden op de titelwinnaar van de Britse Premier League

Veel bookmakers hebben hun pijlen gericht op de Britse Premier League. Je kunt je voorspelling voor de winnaar doorgeven bij onder andere Kroon Casino, Betsson, Betway en Mr Green. Bij al deze bookmakers ziet de top 3 er hetzelfde uit. Manchester City heeft de grootste kans om de titel binnen te slepen, gevolgd door Liverpool en Chelsea. Doordat je bij diverse wedkantoren op de winnaar van de Premier League kunt gokken, is het verstandig om goed op de verschillende quoteringen te letten. Op deze manier haal je meteen het meeste uit je weddenschap. 

Bayern München als grote winnaar van de Duitse Bundesliga

Bij de grote Europese bookmakers mogen de titelkandidaten voor de Duitse Bundesliga natuurlijk niet ontbreken. Zo aan het begin van het seizoen lijkt het alsof Bayern München niet eens veel moeite hoeft de doen om de beker binnen te slepen. Bij alle bookmakers liggen de quoteringen bij een titel voor Bayern München rond de 1.14. Durf je iets meer risico te nemen en ga je voor een hoger potentieel winstbedrag? Dan is Borussia Dortmund een goede opties. In alle lijstjes staat deze club op nummer 2, met quoteringen tussen de 8.00 en 9.00. Dit laat wel zien hoe zeker de bookmakers op dit moment nog zijn over hun nummer 1. Al kan dan in de loop van het seizoen natuurlijk wel veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment