HomeGokken met de focus op de lange termijnGeen categorieGokken met de focus op de lange termijn

Gokken met de focus op de lange termijn

Voetbalwedden focus lange termijn

Iedere gokker hoopt stiekem een keer op die grote klapper. Het is die ene wedstrijd waarbij jij een totaal andere inschatting maakt dan de bookmakers. En natuurlijk ben jij dan degene die gelijk heeft. Maar om die grote klapper te kunnen maken, moet je veel risico nemen. Hierdoor is de kans groot dat je uiteindelijk meer verliest dan wint. Het is dus veel slimmer om je focus op de langere termijn te leggen. Met deze tips gaat dat zeker lukken! 

Tip 1: doe aan bankroll management

Bankroll management is essentieel voor iedereen die het wedden op voetbal serieus neemt. Bovendien klinkt ‘bankroll management’ een stuk ingewikkelder dan het is. Je kunt het dus gemakkelijk toepassen, zelfs als je pas de eerste stappen in de online gokwereld zet.

Bij bankroll management draait het erom dat je afspraken met jezelf maakt m.b.t. je gokbudget en de inzet. Zorg ten eerste dat je een maand-, week- of daglimiet bepaalt. Als tweede kijk je naar de inzet per weddenschap. Je hele gokbudget in één keer inzetten is niet verstandig. Het is beter om met jezelf bijvoorbeeld een maximaal percentage van het totale budget af te spreken. Zo vang je eventuele verliezen gemakkelijk op én maak je op de lange termijn meer winst. 

Tip 2: maak een goede inschatting van het risico

Risico nemen en hoge odds zijn nauw met elkaar verbonden. Als je een weddenschap vindt die veel waard is, is de kans op verlies groot. Maar je hebt ook weinig aan een ‘te veilige’ weddenschap. Odds van 1.13 leveren simpelweg maar weinig geld op. De kunst is om op zoek te gaan naar de gulden middenweg. Beperk je grotendeels tot weddenschappen met odds tussen de 2.00 en 3.00. Af en toe mag er best een uitschieter tussen zitten. Bedenk je dan wel goed of het risico dat je neemt de hogere odds waard is. 

Tip 3: wees voorzichtig met combi-weddenschappen

Als er één weddenschap is waarmee je meteen veel winst kunt maken, is het wel de combi-bet. Hierbij maak je een combinatie van meerdere weddenschappen. Wed bijvoorbeeld op de Eredivisie-wedstrijd tussen PSV en Ajax, de Premier League wedstrijd tussen Fulham en Watford én het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Hertha BSC. Zo’n combi-weddenschap doet wonderen voor de odds. Maar er kleeft wel een groot nadeel aan: je moet elke bet namelijk goed hebben, anders ben je de totale inzet kwijt. Ga jij zoveel mogelijk voor stabiliteit en wil je op de lange termijn winst maken? Wees dan voorzichtig met deze combi-weddenschappen. Want bij elke wedstrijd die je aan de lijst toevoegt, loop je weer extra risico. 

Tip 4: schakel emoties zoveel mogelijk uit

Tot slot: het is natuurlijk verleidelijk om te wedden op je favoriete club. Toch moet je je als trouwe supporter van FC Utrecht, NAC of ADO Den Haag afvragen of jouw club écht van Feyenoord of PSV kan winnen. Kijk naar de feiten en schakel je emoties zoveel mogelijk uit. Dit helpt je om de juiste beslissingen te maken zodat je op de lange termijn winstgevend bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment