HomeVeilig inzetten op minder dan 4,5 doelpuntenGeen categorieVeilig inzetten op minder dan 4,5 doelpunten

Veilig inzetten op minder dan 4,5 doelpunten

Inzetten op doelpunten

Sommige voetbalwedders houden van riskante weddenschappen. De sensatie van een onwaarschijnlijke voorspelling die toch uitkomt, voelt fantastisch. Andere gokkers zijn altijd op zoek naar een stukje veiligheid en nemen genoegen met kleine marges. Voor die categorie sportwedders is de strategie uit dit artikel zeker een optie die het proberen waard is. Het gaat om gokken op wedstrijden waar minder dan 4,5 doelpunten vallen.

Weinig risico, kleine marges

Verreweg de meeste wedstrijden in het betaalde voetbal eindigt met minder dan 5 doelpunten. Neem de wedstrijden van het afgelopen weekend in herinnering en stel vast dat je best wat geld had kunnen verdienen als je een paar keer op een totaalscore van < 4,5 had gewed. Het gemiddelde aantal doelpunten in de Nederlandse Eredivisie ligt jaarlijks net iets onder de 3. In buitenlandse competities en de Champions League ligt dit gemiddelde nog een stukje lager. Je kunt dus stellen dat je een ruime marge hebt als je uitgaat van wat er in een doorsnee wedstrijd aan goals te bejubelen valt. Even voor de duidelijkheid: het gaat hier om het totale aantal goals per wedstrijd, zowel van het thuisspelende als van het uitspelende team.

Het combineren van kleine risico’s

Het is nu zaak om bij de bookmaker zoveel mogelijk wedstrijden te vinden waarbij je verwacht dat er geen hoge score zal vallen. Bekerwedstrijden, vriendschappelijke wedstrijden en wedstrijden van topfavorieten tegen outsiders vallen af. Daarbij is het risico te groot dat de teller gedurende negentig minuten op hol slaat waardoor je inzet in rook opgaat. Uiteraard zijn de quoteringen erg laag, rond de 1.3/1.4. Soms zul je zelfs genoegen moeten nemen met een 1.1. Maar door het lage risico bij deze ‘door jouzelf hand-geselecteerde events’ weg te zetten in een combi-weddenschap kun je toch op een redelijke winstmarge uitkomen. En denk erom: je speelt voor de lange termijn! Er kan best eens een gokje bijzitten die de mist ingaat, maar als je consequent blijft inzetten – volgens bijvoorbeeld de taartpunt-strategie – kan het niet anders of je ziet op den duur een leuk saldo op je account ontstaan.

Zekere winst op de lange termijn

Laten we zeggen dat je 100 euro hebt te besteden. Je probeert een quotum van 1.3/1.4 te spelen (veel wedstrijden hebben een quotering van 1.1) wat betekent dat we 3-4 spellen per combi-weddenschap speelt. Dan moet je dus 30-40 matches vinden waarvan je denkt dat er geen 5 doelpunten vallen.

Eerste combo:

Feyenoord – AZ 4.5 = quote 1.11

Freiburg – Mainz onder 4.5 = quote 1.09

Everton – Liverpool 4,5 = quote 1.12

Nancy – Lille 4.5 = quote 1.08

Dat zou een vermenigvuldigd quotum van 1,46 zijn. (Win met 10 euro = 14 euro 60). Van deze combo’s speel je in totaal 10 versies, elk met 10 euro inzet. Maximum winst is dan 146 euro! Is dat niet prachtig! Bijna 50 euro winst met een zeer laag verliespercentage. Stel dat 2 combo’s fout zijn, dat is nog steeds 116 euro. Alleen met 4 verkeerde inzetten verlies je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment