HomeEU-gokbedrijven versus de Aziatische marktGeen categorieEU-gokbedrijven versus de Aziatische markt

EU-gokbedrijven versus de Aziatische markt

Wedden bij bookmaker

Naarmate je een geavanceerdere en succesvollere gokker wordt, zullen er ook obstakels zijn die ervoor kunnen zorgen dat je anders gaat handelen. Het meest voorkomende obstakel dat alle winnende spelers tegenkomen, is beperking. Beperking betekent dat je bookmaker je beperkingen oplegt die ervoor zorgen dat je niet kunt spelen met de bedragen waar je normaal voor speelt. In sommige gevallen zijn de beperkingen zo fnuikend dat het geen zin heeft om door te spelen bij die aanbieder. In de meeste gevallen kiest men langzamerhand voor de Aziatische markt. Die weliswaar geen bonussen en de bookies hebben geen gelikte websites, het gokken staat er wel op een hoger plan. En er worden geen beperkingen opgelegd!

Wedden op de Europese gokmarkt

De meerderheid van alle wedders in Nederland bevindt zich op de Europese markt met Europese bookmakers. EU-bookmakers zijn gokbedrijven die hun licentie hebben in Europa en zijn merendeels gevestigd op Malta. De reden van de populariteit van EU-bookmakers is dat deze bedrijven een breed scala aan wedopties hebben en vaak kansen bieden voor kleinere markten zoals lagere divisies in het Nederlandse of Duitse voetbal. De voordelen van EU-bookmakers op een rijtje:

  • Breed scala aan spellen in odds-markten.
  • Bonussen, promoties en leuke speciale markten.
  • Pagina’s aangepast voor Nederlandse spelers.
  • Snelle en goede klantenservice.
  • Soepele stortingen en opnames.

Geschikt voor 98% van de wedders

Belangrijk om in gedachten te houden is dat we nu alle Europese gokbedrijven over één kam scheren. Er zijn natuurlijk betere en slechtere gokbedrijven, zelfs in Europa, en dat moet je onderzoeken voordat je een account bij een gokbedrijf aanmaakt. De meeste bookmakers in de EU zijn goede, soepele en goed geleide bedrijven die goed bij 98% van alle gokkers passen. Maar voor degenen die tot de resterende 2% behoren doen zich problemen voor. Een van die problemen is beperking, wat betekent dat bookmakers je ervan weerhouden om meer geld te verdienen door je inzetten te beperken. Je denkt misschien dat beperking ook zijn goede kanten heeft. Misschien moet je juist blij zijn als je beperkt wordt, want dat is een teken dat je een succesvolle speler bent. Je kunt de situatie maar beter accepteren en – in plaats van tegen windmolens te vechten – richting de Aziatische markt te gaan.

Aziatische gokbedrijven – geen marketingstunts

De grote spelers en de scherpste gokkers spelen bij de Aziatische bookies. Daar heb je namelijk niet het risico op beperking en je kunt vaak hoge weddenschappen plaatsen die niet zijn toegestaan ​​door Europese wedkantoren. Als je bij Aziatische bookmakers speelt, sta je tegenover de allerbeste in de branche en moet je echt een gokdeskundige zijn om winsten op lange termijn te kunnen halen. Op het eerste gezicht zien de websites er saai en rommelig uit. De reden hiervoor is dat deze bedrijven zich alleen richten op de noodzaak: concurrentiekansen en hoge limieten. In tegenstelling tot EU-bookies bieden de Aziatische gamebedrijven zelden promoties of leuke wedstrijden om klanten aan te trekken. In plaats daarvan gaan de spelbedrijven ervan uit dat je als speler weet wat je van plan bent en de voorkeur geeft aan betere kansen voor betere bonussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment