HomeStrategie: Voetbalwedden in eenhedenGeen categorieStrategie: Voetbalwedden in eenheden

Strategie: Voetbalwedden in eenheden

Voetbalwedden in eenheden

Het eenhedensysteem wordt veel gebruikt in de weddenschapscontext. Bijna alle goksites die goktips leveren, gebruiken eenheden om deze te evalueren. Maar eenheden worden niet alleen gebruikt voor feedback, het is ook een belangrijk puzzelstuk om een ​​succesvolle speler te zijn in gokken. Als nieuw je nieuw bent in het gokken, is het in jouw voordeel om het eenheidssysteem snel te leren.

Wat wordt bedoeld met een eenheid?

Eenheden zijn een maat voor hoeveel je op een weddenschap inzet. In dit geval kijken we naar voetbalweddenschappen bij bookmakers, maar dit kan uiteraard op alle andere sportwedstrijden en weddenschappen toegepast worden. Omdat alle gokspelers kapitaaltjes van verschillende grootte hebben, verschilt één eenheid van persoon tot persoon. Het eenheidssysteem kan dus van speler tot speler verschillen. Daarom is het belangrijk om de schaal van iemand anders te volgen als je bij het gokken op iemand anders steunt.

Zet nooit meer dan 5% in op een event

Het eenheidssysteem kan op verschillende niveaus worden ontworpen, maar het meest populair is om een ​​schaal van 1 tot 5 eenheden te gebruiken, waarbij 5 overeenkomt met een maximale inzet die alleen zou moeten worden gebruikt als men een extreme waarde in een spel vindt. Een eenheid kan overeenkomen met b.v. 1% van je speelsaldo. Als serieuze speler moet je nooit meer dan 5% van je saldo inzetten op een wedstrijd. Daarom is de schaal 1-5 de eenvoudigste toepassing van dit systeem. Al kun je ook een schaal van 1-10 eenheden gebruiken, waarbij bijvoorbeeld 1 eenheid overeenkomt met 0,5% van je speelsaldo en 10 eenheden is dan 5%. Zoek een eenheidsschaal die het beste bij u past.

Waarom zou je eenheden gebruiken?

Zoals eerder vermeld zijn eenheden een goede manier om je speelkapitaal te beheren. Daarnaast is het een middel om aan te geven hoe sterk je gelooft in een bepaalde inzet bij voetbalwedden. In plaats van te noteren dat het om een investering van 100 euro gaat, schrijf je op dat je er 4 eenheden voor over hebt. Als één eenheid een equivalent van 25 euro is, kom je op hetzelfde uit. Dit is een handige methode omdat de waarde van 100 euro sterk kan verschillen van speler tot speler. Voor de een kan 100 euro een zeer groot bedrag zijn, maar voor een beroepsgokker is 100 euro slechts klein geld. De eenheden zijn dus een voordeel als het gaat om het beheersen van je gokgedag en een stabiele curve in je bankroll.

Flatbets i.p.v. het eenheidssysteem

Het spelen van een vlakke voetbalweddenschap betekent dat je voor elke inzet hetzelfde bedrag hanteert, ongeacht hoeveel je in je voorspelling gelooft. Dit is een werkende strategie en een zeer winstgevende methode wanneer je weet dat het je vaak lukt om de bookmakers te verslaan. Een voorbeeld van een vlakke weddenschap kan zijn dat je een gokvermogen van 10.000 euro hebt opgebouwd en een vast bedrag van 100 euro inzet. Of je accountsaldo nu groeit naar € 14.000 of daalt tot € 6.000, je blijft een vaste gok van € 100 gebruiken. Flatbet kan een slimme optie voor je zijn als je problemen hebt met het evalueren van je voorspellingen, wat erg moeilijk kan zijn. Flatbet is ook aanzienlijk eenvoudiger te gebruiken in vergelijking met een eenheidssysteem waarbij je het percentage van je saldo voor elke goksessie moet berekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment