HomeTips en trucs voor de verdubbelstrategieGeen categorieTips en trucs voor de verdubbelstrategie

Tips en trucs voor de verdubbelstrategie

Voetbalwedden verdubbelstrategie

Als je begint met de voetbalweddenschappen, zul je snel merken dat er verschillende strategieën zijn. De verdubbelingstactiek is misschien wel de meest eenvoudige en de meest gebruikte. Maar wat houdt deze verdubbelingstactiek precies in? In dit artikel worden enige voordelen en valkuilen besproken.

Verdubbel je inzet na verlies

Het verdubbelen komt uit de casino-wereld waar het voornamelijk gebruikt wordt bij blackjack en roulette. Iedere ervaren gokker heeft er weleens gebruik van gemaakt door een aantal beurten op rij in te zetten op rood of zwart bij de roulette. Maar de tactiek werkt ook uitstekend voor weddenschappen op voetbalwedstrijden. Hij is heel eenvoudig toe te passen. Het enige wat je hoeft te doen is de inzet verdubbelen als je een weddenschap verliest. En dat doe je tot je een weddenschap wint. Zelfs als je nog nooit op een voetbalwedstrijd hebt ingezet, moet er uiteindelijk een voorspelling uitkomen, toch? In theorie kun je niet verliezen met de verdubbelingstactiek. Zeker niet als je relatief zekere bets met quota van 2.00 of lager neemt. Als je je goed inleest en laat informeren is de kans niet groot dat je bijvoorbeeld vijf keer achtereen verliest.

Verdubbelen leidt snel tot hoge inzetten

Op een gegeven moment moet je winnen en winst maken. En als je eenmaal gewonnen hebt begin je weer van voren af aan. In de praktijk is dat echter niet zo eenvoudig. Als je een paar weddenschappen achter elkaar verliest, kan de weddenschap enorm stijgen. De eerste keer dat je € 5 verliest, is het verlies te overzien. Bij de volgende poging zet je € 10 in, – je hebt nu in totaal € 15, – verloren. De verdubbeling is sneller dan je aanvankelijk denkt. Na een paar verliezen zou je al in ronde 11 € 5120 moeten inzetten. Heb je zoveel vermogen vrij om in te zetten? De meeste mensen niet en daarom is het zaak om relatief veilige wedstrijden te selecteren. 1X2-weddenschappen op winst voor favorieten als Barcelona of Ajax zijn zeer geschikt voor deze methode. Er zullen altijd teleurstellingen tussen zitten maar daar is deze strategie nu juist voor bedoeld.

Speel met veilige marges

Speel altijd met veilige marges tijdens het voetbal wedden wanneer je gebruik maakt van verdubbelingstactieken. Als je de ene inzet na de andere verliest, wordt het ingewikkeld en steeds spannender. Vooral beginnende spelers wordt geadviseerd om te beginnen met kleine inzetten. De meeste bookmakers hebben immers een ingebouwde beveiliging en werken met limieten. Hier merk je echter pas wat van als je echt grote bedragen inzet. Het risico dat je zo veel van de ene na de andere weddenschap verliest is weliswaar klein, maar het kan altijd voorkomen. Daarom is het redelijk om klein te beginnen. Speel met veilige marges en gok voorzichtig met de verdubbelingstactiek. Je kunt bij de meeste bookmakers al spelen met een startweddenschap van 0,10 cent. Op die manier win je geen grote bedragen, maar de opwinding zal hetzelfde blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment