HomeWedden op de wedstrijd Feyenoord – PSVGeen categorieWedden op de wedstrijd Feyenoord – PSV

Wedden op de wedstrijd Feyenoord – PSV

Feyenoord - PSV

Er zijn drie echte topteams in Nederland: Ajax, Feyenoord en PSV. Deze clubs weten het Nederlandse voetbal al sinds het einde van de jaren ’50 te domineren. Van de laatste zestig landskampioenschappen was er zelfs maar vijf keer andere winnaar. Logisch dus dat het altijd weer spannend is wanneer twee van deze teams tegen elkaar spelen. Komende zondag is het tijd voor Feyenoord – PSV. Het gaat ongetwijfeld een spannende wedstrijd worden. Ook de bookmakers zijn er nog niet zeker van wie van de twee gaat winnen. 

Weet Feyenoord het ongeslagen PSV te verslaan?

Zondag 2 december om 14.30 uur is de aftrap van de wedstrijd Feyenoord – PSV. Serdar Gözübüyük zal het duel in de Rotterdamse Kuip gaan fluiten. De grote vraag is of PSV eindelijk eens een keer punten laat liggen. Tot nu toe zijn de Eindhovenaren onverslaanbaar in de Eredivisie, wat ze op 39 punten uit 13 wedstrijden heeft gebracht.

Door de foutloze reeks wedstrijden heeft PSV de koppositie in de Eredivisie stevig in handen. De tweede plek is gereserveerd voor Ajax, dat inmiddels op 34 punten staat. De top drie wordt compleet gemaakt door Feyenoord. De Rotterdammers hebben met 12 duels een wedstrijd minder gespeeld dan PSV en Ajax. Maar met 26 punten achter hun naam hebben ze wel wat in te halen. Voor Feyenoord wordt het dus hoog tijd om het gat met die andere twee topclubs weer wat te dichten. Een overwinning op PSV is dan ook zeer welkom in Rotterdam. 

Eerdere ontmoetingen tussen Feyenoord en PSV

PSV heeft sinds het begin van het nieuwe seizoen indruk gemaakt. In Europees verband kunnen de Eindhovenaren nog niet verrassen, maar in de Eredivisie lijkt alles te lukken. Er is geen enkel punt verspild, en dat wil de club graag zo houden. Maar Feyenoord heeft komende zondag het thuisvoordeel. Van alle onderlinge ontmoetingen die eerder in De Kuip werden gespeeld, wist de club in 51,7% van de gevallen te winnen. PSV won 27,6% van de uitwedstrijden in De Kuip. De overige 20,7% van de duels eindigde in een gelijkspel. Deze cijfers moeten de Feyenoorders vertrouwen. Toch is PSV op dit moment gewoon goed in vorm. Het kan dus zomaar gebeuren dat het winstpercentage van de Eindhovenaren na zondag weer ietsje stijgt. 

Dit denken de bookmakers

Bij alle grote bookmakers staat de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV inmiddels online. Kroon Casino, Betsson, Mr Green, Redbet en Betfirst zien PSV allemaal als lichte favoriet. Maar het verschil in quoteringen tussen PSV en Feyenoord is niet heel groot. Gok je op winst voor de ploeg uit Eindhoven? Dan profiteer je van quoteringen die tussen de 2.40 en 2.50 liggen. Bij winst voor Feyenoord staan de cijfers op 2.70 à 2.80. Dit kleine verschil tussen de clubs geeft wel aan dat de wedstrijd spannend kan worden.

De bookmakers verwachten wel dat het duel een winnaar voortbrengt. Zet je toch in op een gelijkspel, dan krijg je te maken met quoteringen die rond de 3.50 liggen. Heb jij wel een idee hoe de wedstrijd gaat eindigen? Plaats dan een weddenschap en voorspel wie de winnaar wordt van de wedstrijd Feyenoord – PSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment