HomeGun jezelf een winkans van 50%Geen categorieGun jezelf een winkans van 50%

Gun jezelf een winkans van 50%

Wedden op voetbal winkansen

Bij het wedden op voetbal ga je misschien voor de hoogst mogelijke winst. Toch heb je niets aan die hoge quoteringen als je de weddenschap verliest. Je kunt daarom ook een van strategie veranderen en die hoge quoteringen verruilen voor een hoge winkans. Er zijn genoeg weddenschappen te vinden waarbij je (in ieder geval in theorie) 50% kans hebt om te winnen.

Schrap één optie met Draw No Bet

Een 1×2 weddenschap is en blijft populair onder gokkers. Maar als je de ‘1’ aanvinkt, is het natuurlijk flink balen als de bezoekende club op het allerlaatste moment een gelijkspel scoort. Je winkansen vergroten aanzienlijk als de gelijkspel-optie verdwijnt. En dan komen we uit bij de Draw No Bet weddenschap.

Bij Draw No Bet krijg je je inzet terug als de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Dat betekent dat er nog maar twee opties overblijven: óf de uitploeg wint óf de thuisploeg wint. 50% kans dus. Als alternatief kun je ook kiezen voor Home Win No Bet of Away Win No Bet.

Wordt het ‘ja’ of wordt het ‘nee’?

De makkelijkste weddenschappen zijn die waar je ‘ja’ of ‘nee’ op kunt antwoorden. Je hebt dan automatisch 50% kans om te winnen. Both Teams to Score is een van de bekendste weddenschappen die aan deze ja/nee eis voldoet. De vraag is simpel: weten beide elftallen te scoren of niet? Bij de bookmakers zijn er volop varianten te vinden op deze weddenschap. Zo kun je bijvoorbeeld voorspellen of beide clubs in beiden helften weten te scoren. Of beantwoord de vraag of er een doelpunt valt in zowel de eerste als de tweede helft. Deze weddenschappen zijn door de ja/nee-opzet erg geschikt voor beginnende gokkers. Je hebt 50% kans, dus je kunt je eerste weddenschap zomaar winnen.

Laat die doelpunten maar komen!

Doelpunten zijn belangrijk in het voetbal. Hoe spannend een match ook is, je hoopt toch altijd dat er gescoord wordt. De bookmakers hebben veel verschillende goal-weddenschappen online staan. Vind je het lastig om te voorspelen hoe vaak de bal in het doel valt, ga dan voor een simpel alternatief: even/oneven. Er is 50% kans dat de wedstrijd eindigt met een even of een oneven aantal doelpunten. Er kleeft wel een nadeel aan dit wedtype. Het is namelijk vooral een kwestie van geluk hebben of je de weddenschap wint. Je voetbalkennis is bij even/oneven van minder groot belang.

Over doelpunten gesproken….voetballers kunnen ook scoren vanuit een penalty. Bookmakers zien hierin weer een mooie kans om een weddenschap aan te bieden. Het is namelijk jouw taak om te voorspellen of er wel of geen strafschop komt. Op papier levert dit een 50% winkans op. Maar er zijn natuurlijk veel meer wedstrijden waarin er geen penalty wordt gegeven dan wedstrijden waarin de scheidsrechter de bal wél op de stip legt. Zelfs bij deze 50/50 weddenschappen moet je dus goed na blijven denken over wat de verstandigste keuze is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment