HomeZo haal je alles uit je live weddenschapGeen categorieZo haal je alles uit je live weddenschap

Zo haal je alles uit je live weddenschap

Live wedden

Ben jij al fanatiek aan het live wedden? Bij een live weddenschap moet je in relatief korte tijd beslissen wat je gaat doen. Dat doe je misschien deels op gevoel, maar voor een groot deel ook op basis van een strategie. Als je onderstaande tips volgt, weet je in ieder geval zeker dat je het uiterste uit je live weddenschappen haalt.

Tip 1: Begin met een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is essentieel bij het wedden op voetbal. Ook voor een live weddenschap is het verstandig om de statistieken te bekijken zodat je precies weet hoe de clubs en de spelers ervoor staan. Dat wil zeggen, als je nog tijd genoeg hebt. Want het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je op het allerlaatste moment middenin een interessante wedstrijd belandt.

Tip 2: Richt je op één wedstrijd tegelijk

Bij het live wedden moet je bovenop de wedstrijd zitten. Dat lukt alleen als je je op één match tegelijk richt. Wees dus niet te ambitieus en laat al die andere mooie voetbalduels maar even links liggen. Dit komt je winst absoluut ten goede.

Tip 3: Let op de quoteringen

Quoteringen zijn alles in de wereld van het voetbalgokken. Bij het live wedden gaan die quoteringen voortdurend op en neer. Heb je interesse in een bepaalde weddenschap? Zorg dan dat je de quoteringen bij die weddenschap nauwgezet in de gaten houdt. Zodra ze omhoog gaan, kan dit voor jou hét teken zijn om in te zetten. 

Tip 4: Houd je hoofd er goed bij

Het lastige van live gokken is dat je het juiste moment moet vinden waarop je de weddenschap aangaat. Stijgende quoteringen kunnen interessant zijn, maar er zijn meer zaken waar je op moet letten. Zo is het altijd slim om de vaste tactiek van een trainer in je achterhoofd te houden. Sommige trainers schakelen bij een 1-0 voorsprong al snel over op verdedigend spel, terwijl anderen fanatiek blijven strijden om die voorsprong uit te bouwen. Dit soort feiten kunnen je helpen om te bepalen wanneer en waarop je moet inzetten. Daarnaast moet je ook altijd je gezonde verstand blijven gebruiken. Het is bijvoorbeeld niet logisch om geld in te zetten op winst voor de thuisploeg als de bezoekende club net klaarstaat voor een vrije trap in het zestien meter gebied. Soms is even afwachten de beste tactiek. 

Tip 5: Vergeet niet het bestaan van de 80e minuut strategie

De eerste helft gaat voorbij zonder dat je een goede mogelijkheid ziet voor een weddenschap. Ook in de tweede helft wil het maar niet vlotten. Tijd dus om op te geven en te hopen dat een volgende wedstrijd meer geluk brengt? Zeker niet! Aan het einde van de match kun je altijd nog terugvallen op de 80e minuut strategie. Zo’n late weddenschap levert misschien niet heel veel op, maar winst is en blijft winst. 

Tip 6: Wanhoop niet, ervaring is alles

Timing is het allerbelangrijkste element bij een live weddenschap. Een goede timing kan simpelweg het verschil maken tussen veel winst en een karige opbrengst. Zijn de weddenschappen nog niet zo winstgevend als je verwachtte, wanhoop dan niet. Want hoe meer ervaring je krijgt, hoe beter je de wedstrijden én de bookmakers gaat aanvoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment