HomeSpanning in het Europees voetbalGeen categorieSpanning in het Europees voetbal

Spanning in het Europees voetbal

Europees voetbal

Het voetbalseizoen loopt inmiddels op zijn eind. Maar voordat we de zomer ingaan, zijn er nog een paar mooie prijzen te verdelen. Wat te denken van de titel in de Champions League of de Europa League? Wie graag naar Europees voetbal kijkt, kan zich opmaken voor een paar spannende wedstrijden. Volgende week is het namelijk tijd voor de eerste halve finales. De Champions League-wedstrijden worden op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei gespeeld. De clubs in de Europa League moeten op donderdag 2 mei aan de bak. Heb jij een idee wie er gaan winnen? Plaats dan nu alvast je weddenschap bij de bookmaker.

Wie winnen de volgende duels in de Champions League?

De Champions League is voor het Nederlandse voetbal dit jaar een behoorlijk succesvol toernooi. Ajax staat namelijk in de halve finale. En het is alweer een tijd geleden dat een Nederlandse club het zover wist te schoppen. Als je graag wedt op voetbalwedstrijden, dan mag je de halve finales van de Champions League natuurlijk niet overslaan. Dinsdag 30 april ontvangt Tottenham Hotspur de spelers en staf van Ajax. De bookmakers geven de Spurs voor deze wedstrijd een grotere kans om te winnen. De club uit Londen heeft een winkans van iets meer dan 40%, terwijl Ajax het moet doen met zo’n 30%. Dit komt neer op quoteringen van ongeveer 2.30 tegen 3.15. Een overwinning voor Ajax kan je dus zeker een mooi geldbedrag opleveren. Wed je ook graag op die andere Champions League-wedstrijd? Verdiep je dan in de kansen voor Barcelona en Liverpool. Voor gokkers lijkt deze wedstrijd minder interessant dan het duel Tottenham-Ajax. Zowel bookmakers als andere voetbalexperts zijn er redelijk van overtuigd dat FC Barcelona in het eigen stadion gaat winnen. Met quoteringen van rond de 1.70 houd je niet heel veel over aan je weddenschap. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat Liverpool tegen alle verwachtingen in gaat winnen. En de hoge quoteringen (rond de 4.50) maken het misschien toch waard om het risico te nemen.

De eerste halve finales in de Europa League

Met al die interessante Champions League-duels die op het programma staan, vergeten we bijna dat er ook nog wordt gevoetbald in de Europa League. Er zijn vier clubs overgebleven die kans maken op de titel: Arsenal, Valencia, Chelsea en Eintracht Frankfurt. De eerste serie halve finales wordt een dag na de Champions League-wedstrijden afgewerkt. Op donderdag 2 mei om 21.00 uur speelt Arsenal in eigen huis tegen Valencia. Op hetzelfde moment is het in de Commerzbank-Arena tijd voor de eerste halve finale tussen Eintracht en Chelsea.

Chelsea is bij de bookmakers favoriet om de Europa League te winnen, gevolgd door Arsenal. Zij hebben dan ook de meeste kans om de wedstrijden in de halve finales te winnen. Toch is het zeker geen gelopen race. Het thuisvoordeel van Eintracht brengt de ploeg uit Frankfurt bijna op gelijke hoogte met Chelsea. Tenminste, als het op de quoteringen aankomt. Eintracht Frankfurt krijgt van de bookmakers quoteringen toebedeeld die rond de 2.80 liggen. Een overwinning voor Chelsea kan je ongeveer 2.60 keer je inzet opleveren. De verschillen zijn dus klein. Ben je meer geïnteresseerd in de wedstrijd tussen Arsenal en Valencia? Dan is het te hopen dat er een verrassing komt. Als je durft in te zetten op winst voor Valencia, dan profiteer je namelijk van quoteringen die boven de 4.00 liggen. Bij winst voor Arsenal lukt het niet eens om je inzet te verdubbelen. Welk van de wedstrijden spreekt jou het meeste aan? Bekijk de statistieken en maak je keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment