HomeHet is zomer, dus het is tijd voor de transfers!Geen categorieHet is zomer, dus het is tijd voor de transfers!

Het is zomer, dus het is tijd voor de transfers!

Voetbal Transfers

Na afloop van de Nations League finale tussen Nederland en Portugal stond opeens dat ene bericht in alle kranten. Cristiano Ronaldo zou Matthijs de Ligt hebben ingefluisterd om na de zomer vooral bij Juventus te komen. Het kan zomaar gebeuren, want de transferperiode is inmiddels ingegaan. De zomerstop is altijd goed voor speculaties en (uiteindelijk) heel veel transfers. Maar welke speler gaat waarnaartoe? En wie blijven toch trouw aan hun oude vertrouwde club? Deze periode van transfergeruchten is natuurlijk ook interessant voor gokkers. De grote bookmakers hebben de transferweddenschappen al online staan. Nu is het aan jou om te voorspellen welke transfers daadwerkelijk gaan gebeuren.

Deze spelers gaan mogelijk vertrekken

De vraag van Cristiano Ronaldo kwam zeker niet uit de lucht vallen. Matthijs de Ligt gaat weg bij Ajax en heeft een aantal mooie aanbiedingen om uit te kiezen. Die aanbiedingen komen niet van de minste clubs. Er ligt een bod van FC Barcelona en Juventus, maar ook van Bayern München en Paris Saint-Germain. De geruchten worden toch steeds sterker dat De Ligt volgend seizoen bij PSG onder contract komt te staan. Denk je dat deze geruchten kloppen? Dan wordt het hoog tijd om actie te ondernemen. Vooralsnog kun je je inzet bij sommige bookies bijna verdubbelen, maar dat gaat veranderen zodra de gesprekken met Paris Saint-Germain echt serieus worden.

Er zijn meer spelers bij wie er een reële kans is dat ze bij hun huidige club vertrekken. Zo kun je bijvoorbeeld wedden op een transfer van Mauro Icardi. De Argentijn staat nog onder contract bij Inter Milaan, maar de spits en de club zijn inmiddels verwikkeld in tal van conflicten. Mocht Icardi de club verlaten, dan zijn Juventus (met odds rond de 3.00) en Manchester United (met odds rond de 3.50) de meest logische opties. Het vertrek van Icardi opent mogelijk ook deuren voor Romelu Lukaku. Internazionale wil het geld graag gebruiken om de Belg over te nemen van Manchester United. Al een transfer naar Juventus volgens de bookies nog niet uitgesloten. Met odds rond de 5.00 kun je behoorlijk wat verdienen aan Lukaku’s overstap naar de club uit Turijn.

Blijven deze voetballers nóg een seizoen bij hun club?

Sommige spelers kunnen niet wachten tot ze bij hun club mogen vertrekken, anderen plakken er hoogstwaarschijnlijk nog een jaar aan vast. Neymar bijvoorbeeld. De bookies hebben hooguit odds van 1.50 over voor de weddenschap dat de Braziliaan bij Paris Saint-Germain gaat blijven. Logisch ook, want er zeker 300 miljoen euro nodig om het contract af te kopen. FC Barcelona en Real Madrid zijn de enige reële kandidaten, met odds van gemiddeld 2.50 en 6.00.

Bij de bookmakers is de transfer van Paul Pogba nog een groot vraagteken. De middenvelder wil graag weg bij Manchester United, maar echt haast heeft hij nog niet. Bij een vertrek na 1 juli ligt er immers een mooie loyaliteitsbonus op hem te wachten. Lukt het Pogba om in de zomer een transfer rond te krijgen? De kans is groot dat hij dan naar Real Madrid (odds van 2.00) of Juventus (odds van 2.50 gaat). Al blijven de bookmakers met odds van gemiddeld 1.75 ook geloven in een verlenging van het contract bij Manchester United. Eén ding is zeker: qua transfers wordt het een spannende zomer. Genoeg reden dus om een gokje te wagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment