HomeWedden tegen de massa in: helemaal zo gek nog niet!Geen categorieWedden tegen de massa in: helemaal zo gek nog niet!

Wedden tegen de massa in: helemaal zo gek nog niet!

Je hebt je eigen mening. Je laat je door niemand vertellen waar je op moet wedden en welke weddenschappen je beter links kunt laten liggen. Toch? Nou, misschien valt dat in de praktijk een beetje tegen. Het is namelijk heel menselijk om je te laten leiden door de algemene opinie. De media speelt daarin absoluut een rol. Op voetbalsites wordt alvast gesproken over een ruime overwinning voor Real Madrid, en natuurlijk gaat die ene titelkandidaat vanavond het gat met de concurrentie alleen maar verder vergroten. Het klinkt allemaal zo overtuigend, zeker als de quoteringen ook nog eens perfect bij het verhaal aansluiten. Voor je het weet, ga je mee in de stroom van de massa en doe je precies wat de bookmakers willen dat je doet. Een logische keuze, maar zeker niet altijd de slimste keuze. Degenen die het aandurven om tegen de massa in te wedden, kunnen namelijk flink wat winst binnenharken.

Quoteringen manipuleren de publieke opinie

Bookmakers maken bij elke voetbalwedstrijd een zorgvuldige inschatting. Die inschatting wordt vervolgens vertaalt naar quoteringen. Alleen zijn die quoteringen iets minder objectief dan je waarschijnlijk denkt. Bookmakers kijken namelijk ook naar wat de massa doet, en daar passen ze de waardes vervolgens op aan. Dat kan middels een verhoging of middels een verlaging. Als de quotering voor bijvoorbeeld een overwinning voor Real relatief laag zijn, lijkt het alsof de bookmaker extreem zeker is van zijn zaak. Dit trekt nog meer wedders aan, want wie wil er nu geen weddenschap aangaan die vrijwel zeker de winst oplevert? De bookmaker kan er ook voor kiezen om de quotering iets te verhogen zodat wedders sneller wegblijven bij de tegengestelde optie. Quoteringen manipuleren de publieke opinie, zoveel is wel duidelijk. Aan jou de taak om dit te doorbreken en juist tegen de stroom in te wedden.

Je verliest geld als je blind de massa volgt

Wedden tegen de massa in is een strategie die al heel wat voetbalwedders aan winst heeft geholpen. ‘De massa’ heeft het namelijk lang niet altijd bij het juiste eind. Ben je niet zomaar overtuigd? Vraag je dan eens af hoe het de bookmakers lukt om jaar in jaar uit winst te maken. Als het grote publiek keer op keer goed zat, dan waren er ongetwijfeld een stuk minder bookmakers geweest die wisten te overleven. Ze moeten het voor een deel immers hebben van wedders die een verkeerde inschatting maken. Het helpt dan om de situatie iets anders voor te stellen dan deze daadwerkelijk is. Quoteringen zijn daarvoor het perfecte geheime wapen! Het kan zeker lucratief zijn om tegen de massa in te wedden. Volg dus nooit blind wat de massa doet of wat de media je vertelt. Toch moet je niet tegendraads inzetten, simpelweg omdat je weg wilt blijven van wat de massa doet. Het is echt essentieel dat je goed onderzoek doet en je gezonde verstand blijft gebruiken. Maak je eigen keuzes en probeer je niet af te laten leiden door wat anderen denken. Als jij denkt dat Real verlies lijdt, ga dan vol overgave voor die mooie quoteringen. De massa heeft het nu eenmaal vaker mis dan jij denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment