HomeAjax speelt tegen Midtjylland in de UEFA Champions LeagueGeen categorieAjax speelt tegen Midtjylland in de UEFA Champions League

Ajax speelt tegen Midtjylland in de UEFA Champions League

Nederlands kampioen Ajax is in vorm en zal de bookmakers favoriet zijn om deze Champions League wedstrijd te winnen. Ajax speelt woensdag tegen Midtjylland in de Johan Cruyff Arena in de vierde groepswedstrijd in de UEFA Champions League.

Ajax heeft mooie generale repetitie met 5-0 winst

Ajax komt in deze ontmoeting terecht na zondag een mooie generale repetitie gehad te hebben en met 5-0 pak slaag aan Heracles in de Eredivisie gewonnen te hebben. De Marokkaanse international Zakaria Labyad en doelpunten van de in vorm gerichte spits Lassina Traore, de Braziliaanse vleugelspeler David Neres en aanvoerder Dusan Tadic zorgden voor de overwinning voor de ploeg van Erik ten Hag. Midtjylland daarentegen versloeg AGF met 2-1 in de Deense Superliga op zondag. Doelpunten van de Nigeriaans-international Frank Onyeka en aanvaller Sory Kaba zorgden voor een nipte overwinning voor Brian Priske’s Midtjylland. Een penalty van Patrick Mortensen in de tweede helft bleek slechts een troost voor AGF.

Wat zijn de voorspellingen voor Ajax – Midtjylland

Ajax en Midtjylland stonden dit seizoen al eens eerder tegenover elkaar, in de omgekeerde (eerste) wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Ajax versloeg Midtjylland in dat duel met 2-1, waarbij doelpunten van de jonge Braziliaanse buitenspeler Antony en de Servische international Dusan Tadic zorgden voor de overwinning van Ajax. De Deense vleugelspeler Anders Dreyer scoorde het doelpunt voor Midtjylland.

We kunnen stellen dat Ajax behoorlijk in vorm deze Champions League wedstrijd ingaat. Ze staan ​​tweede in hun Champions League-groep achter Liverpool. Nu Atalanta op de loer ligt, zou een overwinning voor Ajax hier cruciaal kunnen zijn. Dit geeft Ajax Amsterdam namelijk de mogelijkheid door te stoten richting de volgende fase van het toernooi.

Midtjylland, aan de andere kant, moet nog één wedstrijd in de groep winnen. Ze hebben een aantal goede spelers in hun gelederen, waaronder de Deense international en voormalig Celta Vigo-aanvaller Pione Sisto. Al met al voorspellen wij dat met een uiterst getalenteerde ploeg en een goede manager als Erik ten Hag aan het roer, Ajax de favoriet is om dit duel te winnen. En zo denken de bookmakers er ook over met grote verschillen in de quoteringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment