HomeArsenal speelt dit weekend tegen Tottenham in Premier LeagueGeen categorieArsenal speelt dit weekend tegen Tottenham in Premier League

Arsenal speelt dit weekend tegen Tottenham in Premier League


Deze zondag spelen Arsenal en Tottenham tegen elkaar in de Premier League. Zelfs als er geen fans zijn, zal de Noord-Londense derby in een hectisch tempo worden gespeeld en zal er veel passie in doordringen. Arsenal wil eindigen op een Europese plek, mogelijk de Europa League, terwijl Tottenham zijn best doet om te eindigen in een Champions League.

Arsenal heeft slecht seizoen, Tottenham draait weer lekker

Arsenal heeft Tottenham de afgelopen 2-3 jaar als een completere ploeg zien passeren en dit zal de Gunners pijn hebben gedaan, maar ze zullen proberen het feest voor Tottenham op zondag met alle liefde willen bederven. De ploeg van Mikel Arteta staat op de 10e plaats, maar ze zouden 9e positie kunnen innemen in de Premier League als Aston Villa punten laat vallen en ze deze wedstrijd winnen en het verschil in punten met een Europa League-finish is 8 punten.

Het moet gezegd worden dat dit een slecht seizoen was voor Arsenal, maar de club doet het goed in de Europa League van dit seizoen en versloeg afgelopen week nog Olympiacos met 3-1 in Griekenland. Dit was de heenwedstrijd en het vervolg moet nog gespeeld worden voor een definitieve volgende ronde in de Europa League voor Arsenal.

De vorm van Tottenham is echt verbeterd en ze komen in deze crunch-wedstrijd nadat ze hun laatste 3 wedstrijden op rij hebben gewonnen. Tottenham zal daardoor naar alle verwachting met zelfvertrouwen het veld op stappen.

Ze hebben 9 doelpunten gescoord in die wedstrijden, maar sommigen zouden beweren dat de overwinningen van de club ‘alleen’ tegen Burnley, Fulham en Crystal Palace zijn gevallen, nauwelijks een hoge lat. Maar de overwinningen zouden de club vertrouwen hebben gegeven in de Londense derby.

Verwachting voor Arsenal tegen Tottenham

Slechts één keer dit seizoen hebben we het echte hoge niveau van Tottenham gezien waarnaar de ploeg al zolang opzoek is. Dit was in de wedstrijd tegen Manchester City thuis, waarbij Tottenham City met 2-0 versloeg. Het was vreemd dat City na die wedstrijd drie maanden ongeslagen bleef. Tottenham begon na deze knappe overwinning namelijk veel wedstrijden te verliezen.

Tottenham moet weer dat niveau zien te bereiken waar het in vorige seizoenen zo vaak tot grote prestaties wist te komen. Ook zal een nieuwe overwinning Tottenham een enorme boost geven.

Arsenal ligt in sommige opzichten voor het oprapen, maar er is nu enig vertrouwen binnen het team en natuurlijk zullen de spelers 100% vastbesloten zijn om de wedstrijd van zondag tegen Tottenham Hotspurs te winnen. Wij zelf vermoeden dat deze wedstrijd in een gelijkspel zou kunnen eindigen.

Als we even kijken naar het verwachte aantal doelpunten verwachten wij geen hoge uitschieters en weinig goals tijdens Arsenal – Tottenham. Beide ploegen zullen in het voetbalspel voorzichtig zijn en niet direct risicovol van start gaan. Arsenal kan het zich veroorloven te verliezen deze zondag. Als we kijken naar Tottenham kan datzelfde zeker niet gezegd worden, wanneer de ploeg nog streeft en gaat voor de top 4 in de Premier League. Al met al een leuke wedstrijd in de Premier League, dat zeker voor enig spektakel zal gaan zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment