HomeWaar vind je de beste odds voor voetbalweddenschappen?Geen categorieWaar vind je de beste odds voor voetbalweddenschappen?

Waar vind je de beste odds voor voetbalweddenschappen?

Weddenvoetbal.nl - Jacks & Unibet

Wedden op voetbal kan bij alle bookmakers. De sport is zo populair dat geen enkele bookie het voetbal overslaat. Lees verder en ontdek onze bevindingen rondom wedden op voetbal bij de Nederlandse partijen die in grote getalen beschikbaar zijn.

De manier waarop je op voetbal kunt wedden loopt dan weer wel sterk uiteen. Bij sommige bookmakers is het mogelijk om live te wedden, al dan niet met behulp van een mobiele app. Andere bookies bieden geen live weddenschappen aan of hebben een mobiele website in plaats van een app. Ook het weddenschappen aanbod verschilt sterk tussen bookmakers. Bij sommige bookies kun je alleen basic weddenschappen plaatsen zoals welk team er wint of wie er een doelpunt maakt. Andere bookmakers bieden uitgebreide mogelijkheden om te wedden met handicaps of combinatieweddenschappen. Wedden op voetbal kan dus op verschillende manieren.

Waarom zijn odds zo belangrijk?

Als je het ons vraagt, zijn de odds (ook wel quoteringen genoemd) het belangrijkst van alles bij voetbalweddenschappen. Odds bepalen namelijk hoeveel winst je kunt pakken bij eventuele winst. Wanneer je een voetbalwedstrijd in het sportsbook ziet staan, is deze altijd voorzien van drie quoteringen, namelijk winst voor Team A, gelijkspel en winst voor Team B. Concreet kan dat er dus als volgt uitzien:

  • Team A (4.25)
  • Gelijkspel (3.75)
  • Team B (1.83)

Zet je bij deze weddenschap in op Team B, dan kun je 1,83x je inzet winnen als de voorspelling uitkomt. Zet je €10,- in op deze uitslag en komt deze uit, dan win je dus €8,30.

Hoe hoger de odds zijn, des te kleiner de kans is dat de weddenschap uitkomt. De bookmaker beloont je daarmee voor het nemen van meer risico in je weddenschap.

Je zult merken dat odds voor exact dezelfde wedstrijd, vaak toch uiteenlopen bij verschillende bookmakers. In de odds zit namelijk ook een winstmarge voor de bookie ingebakken. Als speler heb je er natuurlijk belang bij dat die winstmarge zo dun mogelijk is, je hebt er immers geen belang bij dat er veel waarde aan de strijkstok van de bookmaker blijft hangen. Redelijk eenvoudige berekeningen leggen de winstmarges van bookmakers al snel bloot.

Bij welke bookmaker vind je de beste odds?

De website Mybookmakers.nl, heeft meerdere onderzoeken gedaan naar welke bookmakers de laagste winstmarge pakken op hun weddenschappen. Wanneer je wilt wedden op voetbal, komen volgens Mybookmakers Unibet en Jacks als winnaars uit de bus.

Een inzet van €20.- op exact dezelfde wedstrijd, levert volgens hun onderzoek de volgende winst op bij de bookmakers:

  • Unibet (€625,97)
  • Jacks (€625,97)
  • Circus (€608,40)
  • Bet365 (€596,33)
  • TOTO (€587,88)

Volgens de auteurs achter de website, hebben Unibet en Jacks een gedeelde eerste plaats omdat ze gebruikmaken van hetzelfde sportsbook. Ook uit andere onderzoeken die Mybookmakers.nl eerder gedaan heeft, kwamen Unibet en Jacks als winnaars uit de bus. Mocht je dus een voetbalweddenschap willen plaatsen tegen de beste odds, dan kun je het beste terecht bij Unibet of Jacks. Vind je andere functionaliteiten belangrijker, zoals live wedden of een app, dan past een andere bookmaker misschien beter bij je wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment