HomeTOTO Sportweddenschappen

TOTO Sportweddenschappen

Wedden op voetbal bij Toto.nl

Toto is al meer dan 60 jaar een bekende naam in de Nederlandse gokwereld. Het begon ooit als een simpele voetbalpool van de KNVB, maar inmiddels is Toto uitgegroeid tot een gerenommeerde bookmaker. Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte website voor je voetbalweddenschappen, heb je ten minste één belangrijke eis: de bookmaker moet betrouwbaar zijn. Wat dat betreft zit je bij Toto helemaal goed. Toto is namelijk de enige bookmaker die beschikt over een officiële licentie van de Nederlandse kansspelcommissie. Dat geeft meteen een veilig gevoel wanneer je gaat wedden op je favoriete voetbalcompetitie.

Wedden op voetbal en nog veel meer andere sporten

In 1956 bedacht de KNVB een voetbalpool waarbij leden geld konden inzetten op wedstrijden van de Nederlandse Eredivisie en Eerste Divisie. Ondanks het toen nog beperkte aanbod, wisten veel liefhebbers de voetbaltoto te vinden. De Eredivisie en Eerste Divisie zijn uiteraard nooit uit het aanbod verdwenen. Maar er is wel heel veel bij gekomen. Want wat is een bookmaker zonder de grote competities uit Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje en ga zo maar door? Ook kun je bij Toto geld inzetten op wedstrijden buiten Europa. Zo ontdek je misschien vanzelf hoe interessant de competitie in Australië, Mexico, Algerije of Brazilië is. Ben je even klaar met al dat voetbal, dan schakel je gemakkelijk over op één van de vele andere sporten. In de beginjaren richtte Toto zich puur op voetbal, maar tegenwoordig zijn er een kleine twintig sporten om uit te kiezen. Zet je geld dus zeker eens een keer in op tennis, Formule 1, wielrennen, darts of handbal.

Toto heeft voldoende wedopties om uit te kiezen

Voor het voetbal kun je bij Toto kiezen uit enkelvoudige of meervoudige weddenschappen. Je bepaalt daarbij zelf om welk type weddenschap het gaat. Toto biedt tot 50 verschillende wedopties per wedstrijd. Dat aantal Toto voorspellingen ligt een stuk hoger dan in de beginjaren, want toen konden gokkers alleen geld inzetten op een 1×2 weddenschap. Tegenwoordig zijn alle bekende wedopties wel aanwezig. Kies bijvoorbeeld voor de correcte score, halftime/fulltime, score/geen score, over/under of het tijdvak waarin het eerste doelpunt valt. Of wil je graag je kansen spreiden en ga je voor een dubbele kans weddenschap? Ook handicap-weddenschappen zijn bij Toto gewoon aanwezig. Met al deze wedopties kun je jezelf voortdurend blijven uitdagen, zelfs als je elke week trouw geld inzet op de vele Eredivisie wedstrijden. 

Hogere quoteringen met de Toto Combi Boost

Toto heeft in vergelijking met andere bookmakers meestal niet de hoogste quoteringen. Daar staat wel tegenover dat je gokt op een Nederlandstalig platform én dat de bookmaker als enige een licentie van de Nederlandse kansspelcommissie heeft. Wil je toch ook graag profiteren van goede quoteringen zodat je het maximale uit je weddenschappen haalt? Houd dan de Toto Combi Boost in de gaten. Toto selecteert bijna wekelijks een drie- of viertal wedstrijden waarvan je de winnaar goed moet hebben. Zet je in op de juiste combinatie van teams, dan krijg je dankzij de Combi Boost extra hoge quoteringen voor bij wedden op voetbal. En een hogere quotering betekent automatisch meer winst.

Welke promotieacties heeft Toto voor je in petto?

Je hoopt natuurlijk dat je weddenschappen succesvol zijn en dat je op die manier wat extra geld op je rekening mag bijschrijven. Maar je hoeft niet per se een succesvol gokker te zijn om bij Toto iets extra’s te krijgen. De bookmaker beloont je namelijk regelmatig met interessante bonusacties. De bonussen komen bij Toto meestal in de vorm van een gratis weddenschap. Vooral bij grote toernooien worden deze free bets volop aangekondigd. Denk bijvoorbeeld aan het EK voetbal, de Tour de France of het tennistoernooi van Wimbledon. Een gratis weddenschap geeft je de kans om eens wat andere sporten of toernooien uit te proberen dan waar je normaal op gokt.

Behalve van deze free bets profiteer je bij Toto ook van de vele sponsoractiviteiten. Zo is de bookmaker hoofdsponsor van de KNVB Beker. De naam Toto is daarnaast verbonden aan de wedstrijden van het Nederlands elftal. Om deze samenwerkingen te vieren, geeft de bookmaker met enige regelmaat kaarten weg voor de wedstrijden. Misschien ben jij dit jaar wel live aanwezig bij de bekerfinale of moedig je Oranje aan bij de volgende wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA.

Toto-13: win de jackpot met je voetbalkennis

Neem je geen genoegen met een paar gratis voetbalkaarten? En ben je eigenlijk ook niet tevreden als je 50 euro wint? Dan is het hoog tijd om met Toto-13 voor het grote geld te gaan. Toto-13 is een jackpotspel waarbij je in één keer inzet op dertien geselecteerde wedstrijden. Hier zitten veel duels tussen uit de Nederlandse Eredivisie, maar er zijn ook wedstrijden uit bijvoorbeeld de Premier League of de Bundesliga. Als je van alle geselecteerde matches goed voorspelt wie er wint, mag je jezelf de trotse winnaar van de jackpot noemen. Het is natuurlijk lastig om dertien wedstrijden goed te voorspelling. Daarom heeft Toto een extra zekerheidje ingebouwd. Wie kiest voor een systeem weddenschap, mag bij sommige wedstrijden namelijk twee of zelfs drie opties van de 1×2 weddenschap aanvinken. Bij een standaard Toto-13 weddenschap heb je die mogelijkheid niet. Hoeveel opties je bij de systeemweddenschap mag selecteren, is afhankelijk van het bedrag dat je voor het Toto spelformulier betaalt. Hoe meer geld je bereid bent om te investeren, hoe meer mogelijke uitkomsten je mag aankruisen en hoe hoger de winkans dus wordt.

Toto-13 werkt met een progressieve jackpot. Als niemand wint, groeit het jackpotbedrag week na week. Het begint allemaal met een bedrag van 10.000 euro, waarna de jackpot met ongeveer 2.000 euro per week omhoog gaat. Ook voor gokkers met elf of twaalf goede voorspellingen ligt er een prijs klaar. De hoogte van de prijzenpot wordt bepaald door de inzet van alle gokkers bij elkaar. 24% van dat bedrag is gereserveerd voor de groep gokkers die twaalf wedstrijden goed voorspellen. De groep met elf goede uitkomsten heeft 36% van de prijzenpot te verdelen. Voor Toto-13 geldt simpelweg: hoe meer gokkers elf of meer wedstrijden correct voorspellen, hoe kleiner het bedrag dat je wint. Hopelijk behoor je dus tot een kleine groep gelukkigen die in ‘jouw week’ in de prijzen valt. 

Minimale inzet en andere geldzaken

Kies je voor een Toto-13 systeemweddenschap, dan speel je al mee vanaf 8 euro. Voor dit bedrag krijg je bij vier wedstrijden een dubbele kans, en op de overige negen wedstrijden mag je één keer inzetten. Bij de standaard Toto-13 weddenschap en de overige bets ligt de minimale inzet een stuk lager. Zo kun je al meespelen vanaf 1 euro. Het maximum dat je per weddenschap in mag zetten, staat bij Toto op 1.000 euro. Heb je gewonnen? Vanaf 5 euro kun je al een uitbetaling aanvragen. Wed je met grotere bedragen, houd dan wel rekening met de kansspelbelasting. Want de wet bepaalt nu eenmaal dat je belasting moet betalen over alle geldprijzen die boven de 449 euro liggen.  

Hoe hoog je inzet ook is en voor welk speltype je ook kiest, iedere gokker moet zijn geldzaken goed op orde hebben. Het wedden op voetbal begint met voldoende speelsaldo. Er zijn twee manieren waarop je je speelgeld aan kunt vullen. Net zoals veel andere bookmakers accepteert Toto Nederland betalingen via creditcard. Toch is die andere optie voor jou misschien wel aantrekkelijker: betalen via iDEAL. Hier merk je wel aan dat Toto een Nederlandse bookmaker is, met alle voordelen die daarbij horen.

Plaats je weddenschap via Toto op de website of app

Toto formulieren zijn al decennialang verkrijgbaar bij Toto winkels zoals sigarenboeren en supermarkten. Maar natuurlijk maak je het jezelf een stuk makkelijk door gewoon online je weddenschappen door te geven. De website van Toto is in ieder geval zeer gebruiksvriendelijk. Doordat alles in het Nederlands is, kun je gemakkelijk de juiste informatie vinden. De overzichtelijke indeling doet de rest.

Toto sportweddenschappen appDat geldt overigens niet alleen voor de gewone website, maar ook voor de Toto app (verkrijgbaar voor iOS en Android). De Toto App geeft je alle mogelijkheden om ook onderweg je weddenschappen in de gaten te houden en op ieder moment een voorspelling te doen. Er gelden praktisch geen beperkingen voor de applicatie en alle opties worden geboden zoals aangeboden op Toto.nl. De Toto App is wel een stuk simpeler opgemaakt, waardoor het overzichtelijk blijft op een kleiner scherm. Heb je even geen inspiratie, kijk dan zeker eens op Toto Extra. Hier geeft de bookmaker volop tips over interessante wedstrijden en quoteringen.

7 dagen per week hulp van de Toto klantenservice

Als je een vraag hebt of tegen problemen aanloopt, is het wel zo prettig als je in je eigen taal geholpen wordt. Bij Toto is het niet nodig om over te schakelen op het Engels, zoals bij veel andere bookmakers het geval is. Je hebt namelijk gewoon contact met een Nederlandstalige klantenservice. De Toto klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen via het gratis telefoonnummer. Of ga naar de Facebook- of Twitterpagina van de bookmaker en laat daar je bericht achter. Zelfs via WhatsApp en chat staan de Toto klantenservicemedewerkers tot je beschikking.

Toto biedt niet de 24-uurs service die je sommige andere bookmakers tegenkomt. Toch kun je wel zeven dagen per week bij de klantenservice terecht. Van maandag tot en met vrijdag is de helpdesk bemand van 9.00 uur tot 21.00 uur. Heb je op zaterdag of zondag een vraag waar je dringend antwoord op wilt? Tussen 10.00 uur en 17.00 uur doen de medewerkers er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.


TOTO review

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

This is a staging environment